Bas Nederland

basnederland energietarieven

Bas Nederland mag u misschien niet bekend in de oren klinken maar dit jonge energiebedrijf levert ook energie en gas aan consumenten. Het energiebedrijf heeft een duurzame focus en helpt haar klanten hun energieverbruik omlaag te brengen. Zo draagt ieder zijn steentje bij bij het verlagen van de CO2 uitstoot. Het besparen kan op verschillende manieren en Bas Nederland helpt daarbij.

Bas Nederland energietarieven vergelijken

Consumenten en bedrijven hebben de keuze uit een drie tal contracten: 1 jaar vast, 2 jaar vast, 4 jaar vast en een variabel contract. Zij leveren naast groene stroom ook grijze stroom met dezelfde looptijden als voor groene stroom. Bas Nederland energietarieven vergelijken? Verstandig maar vergelijk dan alle energie aanbiedingen zodat u een objectief beeld krijgt van de goedkoopste energiedeal.

Adres gegevens

  • Vlasmarkt 1B
  • 3011 PW Rotterdam
  • telefoon: 010 – 453 5905
  • www.basnederland.nl

Een reactie plaatsen

Algemeen
Klantenservice
Bereikbaarheid
Administratie
Klachtafhandeling
Aanbiedingen
Stroomprijzen
Gasprijzen
Energieprijzen
Vastrecht