Gasrekening te hoog? bereken opnieuw de gasprijzen

Blijkt dat uw gasrekening veel te hoog is? Dit komt helaas vaker voor dan u denkt. De eerste gedachte die dan bij u opkomt is waarschijnlijk: minder douchen en minder vaak de verwarming aanzetten. Met een paar simpele trucs kunt u al gratis uw gasrekening verlagen.

Bespaar geld en gas

Zoals:  limiteer het douchen aanzienlijk en houdt een maximale tijd aan voor u zelf en uw gezinsleden. U kunt daar op jaarbasis veel mee besparen doordat u uw gasverbruik reduceert. Het scheelt gas maar ook nog eens duizenden liters water. De weersvoorspellingen mogen dan niet altijd accuraat zijn en daarom kunnen we ook niet voorspellen wat de winter 2016/2017 ons gaat brengen, maar u kunt een aardige duit in het zakje besparen als u bedacht bent en blijft op het gebruik van de centrale verwarming.

Gasverbruik controleren

Met het verlagen van de thermostaat met één of zelfs twee graden kunt u uw gasverbruik aanzienlijk naar beneden brengen dus ook de kosten voor gas zullen hierdoor dalen. Laat uw cv installatie frequent nakijken en met frequent bedoelen we eenmaal per jaar. Door dit onderhoud ieder jaar bij te houden voorkomt u mankementen aan uw cv installatie en scheelt het u op de langere termijn ook geld. Waarom? Een cv installatie die mankementen vertoont zorgt ook voor een toename in het gasverbruik en dat is juist wat we willen voorkomen.

Klopt die eindafrekening van de energiemaatschappij wel?

De puntjes op de i zetten is daarom wel verstandig waar het uw gasverbruik aangaat. U hoeft natuurlijk niet klakkeloos akkoord te gaan met uw te hoge eindafrekening, want misschien heeft u al het mogelijke al gedaan om uw gaskosten terug te dringen, in dat geval kan de energiemaatschappij uw meterstanden wel verkeerd ingeschat hebben wat het hoge verbruik kan verklaren. Kom dan meteen in actie en ga samen met uw energiemaatschappij op zoek naar een geschikte oplossing.

Gasrekening verlagen en tot €700 per jaar besparen

De gasprijzen zijn tegenwoordig ook een stuk goedkoper waardoor u tegen een veel lager gastarief kunt douchen en uw woning verwarmen. Vergelijk de gasprijzen van alle energiemaatschappijen en bespaar nog eens extra geld op uw gasrekening. De bedragen die u kunt besparen kunnen oplopen tot wel €700 wanneer u ook nog eens uw stroomprijzen vergelijkt. Zo moeilijk is het namelijk niet om te besparen op uw gaskosten, de gasrekening verlagen is een koud kunstje waardoor u er altijd warm bij zult zitten.

Een reactie plaatsen